Witvencross

Witvencross en Wandel Event 7 en 14 november 2021

Witven_235px

GVAC organiseert op 7 en 14 november 2021 voor de 8e maal het Witvencross en Wandel Event op Recreatiecentrum ‘t Witven. Dit jaar is het wandelevent op 7 november en de cross op 14 november i.v.m. de huidige coronamaatregelen.

Vernieuwd!

Nieuw dit jaar is dat jeugd zonder wedstrijdlicentie mee kan doen met onze cross. Zij kunnen zich inschrijven bij de recreantenloop en betalen dan ook het tarief voor jeugd. Ook ideaal voor lokale voetbalteams om te trainen op conditie!

Verder hebben we de ronde voor zowel de B-pupillen als de A-pupillen aangepast. De B-pupillen lopen dit jaar de middenronde rondom de recreatieplas, inclusief de zandheuvel en de trap. De A-pupillen lopen zelfs de grote ronde over de camping.

Algemene informatie

Start en finish van alle evenementen zijn op Recreatiecentrum Het Witven in Veldhoven. Adres: Runstraat 40 5504 PE Veldhoven. Een routebeschrijving is hier te vinden. Op locatie zijn prima mogelijkheden om te parkeren, te douchen en om te kleden. Na afloop alle gelegenheid voor een lekker hapje en drankje. Kortom, een gezellige en sportieve dag voor het hele gezin!

De cross maakt tevens deel uit van de Kempische Cross Competitie. Meer informatie is te vinden op deze link. Het reglement van de Competitie is via deze link te vinden. De cross is echter ook toegankelijk voor atleten van buiten de regio.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er een recreantencross waaraan iedereen kan deelnemen. Ook de jeugd zonder licentie kan hier deelnemen aan onze cross.

Wandelingen

De tocht gaat door het Dommeldal en het buitengebied van Veldhoven en Waalre. Onderweg zijn er 2 commerciële rustpunten

Er zijn drie routes uitgezet van 7,4 km, 13,3 km, en 22.1 km. Startplaats en einde van de wandeling is het restaurant van Recreatiecentrum het Witven, Runstraat 40 te Veldhoven.

Men kan starten vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur. De routes zijn met pijlen uitgezet, maar bij de start is ook een duidelijke routebeschrijving te verkrijgen.

Sluiting inschrijfbureau om 16.00 uur.

Inschrijfgeld: GVAC leden gratis, KNWB € 2,00 en overige lopers € 3,00 inclusief een consumptiebon.