Junioren Trainingen

De junioren trainen in principe 2 keer in de week maar je mag ook 1 keer in de week komen en in overleg kan er ook gekeken worden naar een extra trainingsmoment in de week. In principe gaan de trainingen altijd door, alleen wanneer het weer zo slecht is (code geel/oranje/rood) dat verantwoord trainen niet mogelijk is wordt een training afgelast. Dat geven we dan via de WhatsApp groep voor junioren door. Bij lichte regen kan er wel getraind worden.

Wat trainen we

Junioren trainen alle verschillende Loop-, werp- en springonderdelen (of voorbereiding daarop) van atletiek. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de meer algemene fysieke ontwikkeling van de kinderen. Voor junior atleten die laten zien ‘meer gemotiveerd’ te zijn is het in overleg met de trainingscoördinator en trainers mogelijk om aan meerdere of andere trainingen deel te nemen. Dit doen we bij GVAC in het kader van de GemotiVeerde Atleten Coaching. De trainers kunnen je hiernaar verwijzen of je kunt direct contact opnemen met de Trainerscoördinator.

Trainingen

De U16 (oud junioren C) en U14 (oud junioren D) trainen in de zomerperiode, van april tot eind oktober, 2 keer per week buiten op de baan van GVAC. Op woensdag en vrijdag. Dit is in de winterperiode hetzelfde, enkele groepjes trainen ook deels in de zaal. 

Overzicht trainingen U14 en U16 zomer 2022

Geb.jaarGroepTrainingstijdenTrainers
2010 en 2011U14 (Junioren D)Woensdag 18:15 – 19:30
Vrijdag 18:15 – 19:30 
Woensdag: Edwin, Joan, Sandra
Vrijdag: Johan, Jeroen, Joan
2008 en 2009U16 (Junioren C)Woensdag 19:15 – 20:30

Vrijdag 18:15 – 19:30 
Woensdag: Edwin, Martin
Vrijdag: Edwin, Martin

Communicatie

We gebruiken verschillende WhatsApp groepen voor vrijwel alle communicatie rondom trainingen en wedstrijden. Meld je bij een van de trainers om je voor de juiste Whatsapp groep aan te melden. 

Trainingsagenda

Toevoegen via iCal aan je eigen agenda.