Trimloop

Trimloop

trimloopElke 2e + 4e + 5e zondag in de maand organiseert GVAC voor alle recreanten een heel mooie trimloop op een nagenoeg verkeer vrij parcours.
Hiervoor zijn vanuit onze thuisbasis, de GVAC atletiekbaan op de Kempencampus (Knegselseweg 40, 5504 NG in Veldhoven) twee prachtige parkoersen uitgezet. Een parkoers van 3,9 km en een van 6,3 km. Door een parkoers één of meerdere keren of in combinatie te lopen, krijgt men de keuze uit een groot aantal afstanden.

Na het verlaten van de baan, waar de start plaatsvindt, gaat u nagenoeg onmiddellijk het rustige buitengebied in. U neemt hier de rust van de omgeving op en het genot om met medelopers te genieten van dit mooie stukje Veldhoven.

Het inschrijfgeld per trimloop is gratis voor leden. Niet GVAC leden betalen slechts € 2.00 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar slechts € 1.00. Inschrijving kan alleen op de dag van de trimloop in onze kantine “Baan 7”, waarna er om 10.30u gestart wordt. Tijdwaarneming is aanwezig tot uiterlijk 12.15u en iedere deelnemer ontvangt na gefinisht te zijn een tijd briefje met de gelopen tijd. Kleedruimtes en douches zijn voor alle deelnemers beschikbaar. Mocht u na het lopen en douchen nog willen nagenieten, dan is onze kantine nog tot uiterlijk 13.00u geopend om met de medelopers na te praten. Deelname aan de trimloop geschiedt voor eigen risico. GVAC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de deelname aan de trimloop.

Graag zien wij u tijdens een van de vele trimloopactiviteiten van GVAC.

trimroute2 trimloop1 trimroute1