Trim-/Bos-Cross loop

trimloop

Elke 2e + 4e + 5e zondag in de maand organiseert GVAC voor alle recreanten een heel mooie trimloop en Bos-Cross loop op een nagenoeg verkeer vrij parcours.
Hiervoor zijn vanuit onze thuisbasis, de GVAC atletiekbaan op de Kempencampus (Knegselseweg 40, 5504 NG in Veldhoven) voor trimloop en Bos-Cross twee prachtige parkoersen uitgezet. Een parkoers van 4,5 km en een van 6,3 km voor de trimloop, en 6,3 km en 8,2 km voor de Bos-Cross. Bij Bos-Cross moge duidelijk zijn dat we op ruiger terrein gaan lopen, en van de verharde weg gaan. Door een parkoers één of meerdere keren of in combinatie te lopen, krijgt men de keuze uit een groot aantal afstanden.

Na het verlaten van de baan, waar de start plaatsvindt, gaat u nagenoeg onmiddellijk het rustige buitengebied in. U neemt hier de rust van de omgeving op en het genot om met medelopers te genieten van dit mooie stukje Veldhoven.

Het inschrijfgeld per trimloop en Bos-Cross is gratis voor leden. Niet GVAC leden betalen slechts € 2.00 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar slechts € 1.00. Inschrijving kan alleen op de dag van de trim-/ Bos-Cross loop in onze kantine “Baan 7”, waarna er om 10.30u gestart wordt voor beide lopen.  Tijdwaarneming is aanwezig tot uiterlijk 12.15u en iedere deelnemer ontvangt na gefinisht te zijn een tijd briefje met de gelopen tijd. Kleedruimtes en douches zijn voor alle deelnemers beschikbaar. Mocht u na het lopen en douchen nog willen nagenieten, dan is onze kantine nog tot uiterlijk 13.00u geopend om met de medelopers na te praten. Deelname aan de trim-/Bos-Cross loop geschiedt voor eigen risico. GVAC is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de deelname aan de trim-/Bos-Cross.

Graag zien wij u tijdens een van de vele trim-en Bos-Cross loopactiviteiten van GVAC.

Klik hier voor de Bos-Cross loop route van 6,3km.
Klik hier door de Bos-Cross loop route van 8,2km.

trimroute2
trimloop1
trimroute1