Wandelen

Gezien de problemen die de wandelclub op dit moment heeft wat betreft de beschikbaarheid van wandelleiders en veiligheidsmensen (Janus Roosen en André Mathijssen zijn de komende weken niet beschikbaar en Huub Grootveld is definitief gestopt als verkeersleider) is door de wandelleiding besloten de 12 km groepen (12.1 en 12.2) samen te voegen. 

Dit samenvoegen van de 12 km groep gaat in op dinsdag 15 juni as.

Dat betekent dat alle wandelaars die de 12 km wandelingen lopen met ingang van dinsdag 15 juni hetzelfde wandelprogramma volgen. Dit is het programma 12.1. De groepen worden daardoor groter maar wij verwachten dat er nog steeds veilig gewandeld kan worden.

Verwijder svp het oude wandelprogramma van 12.2 op je computer, anders worden er vergissingen gemaakt!!!

Voor de andere groepen verandert er niets!


Sinds 10- 06-1997 heeft GVAC een afdeling wandelen.

We wandelen iedere dinsdagmiddag (start; 13.30 en terug 16.30 uur) en iedere donderdagochtend (start; 9.30 uur en terug 12.30 uur). Wij wandelen door de natuurgebieden in de regio. We vertrekken vanaf het kerkplein aan de Burgemeester van Hoofflaan, het carpoolen kost 1,60 per keer.

De afstanden die we lopen zijn 10/ 12 km met halverwege een rust van een half uur in café of restaurant.

Wandelaars

Wandelen is geen prestatie maar een beleving, het contact met de natuur geeft een extra dimensie om in de groep de rust te vinden door de diepere beleving van de omgeving. Ook recreatieleden die de atletiekbeoefening om verschillende redenen niet meer zagen zitten, kunnen we op deze manier een alternatief aanbieden.

De variatie in de routes is sinds de oprichting sterk uitgebreid. Met wandelgroepen uit Eersel en Waalre kwam een prima uitwisseling tot stand. Sommige wandeltochten zijn favoriet bij het gemengd gezelschap, maar ook het adres waar de rust wordt gehouden.

Al onze wandelingen voor de komende maanden vindt u onder het kopje wandelprogramma.