Recreatief wandelen

Lekker wandelen maar het liefst in groepsverband?

Wandelvereniging GVAC organiseert wekelijkse wandelingen, veelal in het buitengebied van Veldhoven. Iedere dinsdagmiddag (start om 13.30 uur en weer terug om 16.30 uur) en iedere donderdagochtend (start om 9.30 uur en weer terug om 12.30 uur).

Veelal wordt er vertrokken vanaf een startpunt in Veldhoven. Maar ook van plekken in de regio kan gestart worden. Dan is het mogelijk te carpoolen vanaf het kerkplein aan de Burgemeester van Hoofflaan. Heeft u geen auto, dan kunt u met anderen tegen een kleine vergoeding meerijden.

De gelopen afstanden zijn tussen de 10 en 12 kilometer, waarbij er 2 groepen worden gemaakt. Een voor de stevige en een voor de rustige lopers. Halverwege de wandeling hebben we een pauze in een cafeetje of wijkgebouw.

De wandelprogramma’s ontvangen de wandelaars via e- mail. Maar ook op de website www.gvac.nl zijn de  programma’s terug te vinden op deze pagina.

Wandelen is geen prestatie maar een beleving, waaraan iedereen kan deelnemen. Of u nu ooit gesport heeft of niet, wandelen is een prettige bezigheid.

Heeft u vragen of wil u een keer meelopen om te proberen of wandelen iets voor u is, neem dan contact op met Sophie Ebben, e-mailadres  s.ebben@onsbrabantnet.nl.