Wandelen is mijn ding

Lekker wandelen maar het liefst in groepsverband?

We wandelen iedere dinsdagmiddag (start; 13.30 en terug 16.30 uur) en iedere donderdagochtend (start; 9.30 uur en terug 12.30 uur). Wij wandelen door de natuurgebieden in de regio. Het aantal wandelingen is zeer uitgebreid en divers.

We vertrekken steeds vanaf verschillende locaties vanuit Veldhoven (of de regio). Locaties die gemakkelijk met de fiets of auto te bereiken zijn. Wanneer Corona op zijn retour is en we weer veilig kunnen carpoolen, kunnen we ons wandelgebied uitbreiden. Dan vertrekken we weer wat vaker vanaf het kerkplein aan de Burgemeester van Hoofflaan. Voor het carpoolen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Sinds 2020 kunnen de wandelaars kiezen uit twee afstanden. De afstanden die we lopen zijn 10 en 12 km met halverwege een rust van een half uur in café of restaurant. De 10 km wandeling is niet alleen korter. Ook het wandeltempo ligt wat lager dan die van de 12 km wandelaars.

De wandelprogramma’s ontvangen onze wandelaars via de mail. Maar ook op de website van GVAC zijn de  programma’s terug te vinden onder het kopje “Wandelprogramma recreatief wandelen”.

Wandelen is geen prestatie maar een beleving. Ook recreatieleden die de atletiekbeoefening om verschillende redenen moeten beëindigen, kunnen we op deze manier een alternatief aanbieden.

Heb je vragen of wil je een keer meelopen om uit te proberen of wandelen iets voor jou is, neem dan contact op met Sophie Ebben, mailadres  s.ebben@onsbrabantnet.nl