Competitiewedstrijd B-Junioren 13 mei 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert GVAC in samenwerking met Eindhoven Atletiek de eerste B-Junioren competitiewedstrijd van Poule 45. De wedstrijd zal gehouden worden op sportpark De Kempen-Campus gelegen aan de Knegselseweg 40 in Veldhoven. Aanvangstijd van de wedstrijd is 12:00 uur.

Uitnodiging

Uitnodigingsbrief B Junioren Competitie 13 mei 2018 GVAC en EA

Tijden

Vanaf 11 uur: startnummers ophalen
11.10 uur: juryvergadering
11.30 uur: ploegleidersvergadering

Accommodatie

Op de kunststofatletiekbaan is voor de spikes een maximale puntlengte van 6 mm toegestaan.

Deelnemers

De deelnemende verenigingen zie: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/teams/21019/

Inschrijvingen

Door de ploegleider op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/21019
De inschrijvingsprocedure is conform art. 408 van het competitiereglement.

Uw inschrijving dient uiterlijk vrijdag 11 mei 23:59 digitaal in ons bezit te zijn. Zoals bekend, dient t.b.v. de serie-indeling een richttijd van de deelnemers aan de looponderdelen te worden opgegeven. Wanneer dit niet gebeurt, volgt een indeling in de langzaamste series.

Ten behoeve van het speerwerpen en discuswerpen verzoeken wij de (verwachte) prestatie op te geven in atletiek.nu.

Na sluiting van de inschrijving zijn wijzigingen alleen nog mogelijk bij een blessure of ziekte op de wedstrijddag zelf, ter beoordeling van de wedstrijdleider. De vervangende atleet moet wel zijn ingeschreven en mag maximaal aan 3 onderdelen deelnemen. Zie art. 408.3, 403.1 en 403.2.

Reglement en kleding

Voor deze wedstrijd is het competitiereglement 2018 – 2019 van toepassing. Het dragen van de clubkleding is verplicht.

Materiaal

Eigen werpmateriaal kan ter weging worden aangeboden in de materiaalberging op het in het chronoloog vermelde tijdstip en zal door de jury naar het desbetreffende onderdeel worden gebracht.

Estafettes

De samenstelling van de estafetteploegen dient uiterlijk een uur voor de start van de estafettes bekend te zijn bij het wedstrijdsecretariaat. Lever per team een lijstje in met de teamnaam en de startnummers. De volgorde hoeft niet te worden opgegeven.

Jury

Deelnemende verenigingen zijn verplicht volgens art. 414.2 om bij deelname van 1 t/m 4 ploegen minimaal 1 jurylid te leveren en bij 5 t/m 8 ploegen minimaal 2 juryleden.

Namen en eventuele voorkeuren dienen uiterlijk maandag 7 mei 23.59 uur per mail te worden opgegeven via woc@eindhovenatletiek.nl (opgave juryleden gaat dus niet via atletiek.nu)

Chronoloog

Voor het definitief chronoloog chrono B Veldhoven poule 45 2018 DEFINITIEF

LET OP: U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen op de Kempen Campus. Parkeren aan het Grote Kerkepad (onverharde weg) kan leiden tot een bekeuring)!