Doe mee aan de fietstocht op 6 juli

fietstochtVoor alle GVAC ’ers en natuurlijk ook voor het hele gezin. Op zondag 6 juli organiseren we onze jaarlijkse fietstocht en barbecue. Vanaf 13.30 uur kan er vertrokken worden om gezellig met de club op de fiets door het Brabantse land te gaan. Vertrekpunt “Baan 7” op de Kempen Campus. GVAC leden mogen familie, vrienden en kennissen ook opgeven om samen met hen een mooie dag te hebben.

Onderweg wat terrasjes pikken en rustig van de start naar het eindpunt. Dat zijn we sowieso gewend. Onderweg ook even de tijd nemen om wat vragen te beantwoorden en daarbij de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen en de maximale afstand van deze tocht zal hooguit 35km zijn.

Bij terugkomst bij Baan 7 staat daar een heerlijke barbecue voor u klaar, als u zich hiervoor ingeschreven heeft tenminste. Deelname aan de barbecue kost Euro 12,50 per persoon.  Overige consumpties zijn dan volgens het bekende GVAC tarief. Laten we hopen dat de zon wil schijnen op 6 juli dan speelt zich alles buiten af. In geval van nood kunnen we altijd nog naar binnen.

Om een indruk te krijgen naar de belangstelling hiervoor willen wij u vragen de inschrijflijst die op het prikbord hangt in te vullen.

Wij hopen op een grote belangstelling en mooi weer.