Doe mee met de Nationale Sportweek bij GVAC

Van zaterdag 17 september tot zondag 25 september is het de Nationale Sportweek! We nodigen alle leden van GVAC uit om iemand te introduceren bij GVAC. Wie neem jij mee naar GVAC?

Tijdens de Nationale Sportweek staat heel Nederland een week lang in het teken van de sport. Onze club heeft samen met de Atletiekunie de Nationale Sportweek aangegrepen om samen de campagne ‘Samen hardlopen is leuker’ te lanceren.

Ook wij doen dus enthousiast mee met deze sportieve week. Gedurende een week lang zetten wij onze deuren wagenwijd open voor nieuwkomers. Nieuwkomers zijn natuurlijk altijd al van harte welkom, maar tijdens de Nationale Sportweek zijn ze extra welkom. We moedigen jullie aan om allemaal jullie vrienden, familie, buren en kennissen mee te nemen naar één van de trainingen van GVAC. We sluiten daarbij aan bij het landelijke motto ‘ik neem je mee!’.

Als loper bij GVAC ken jij de voordelen van het samen lopen onder deskundige begeleiding. Samen trainen is natuurlijk veel gezelliger, je krijgt deskundige begeleiding en boekt daardoor vooruitgang en tevens is het lopen in groepsverband erg motiverend. Voor velen is het een stok achter de deur, want jouw loopmaatjes wachten op je. Kortom: samen lopen is leuker! Heel veel hardlopers kennen deze voordelen nog niet. Je kent ze vast wel, lopers die altijd maar hetzelfde rondje lopen. Haal hen uit die sleur en laat hen tijdens de Nationale Sportweek kennis maken met GVAC. Je maakt beide dan ook nog eens kans op één van de ASICS prijzen ter waarde van €850,-.

Heb je de promo materialen al op de club gezien? Er zijn flyers, banners en ook op social media maken we een boel kabaal. Ook is er een leuk filmpje gemaakt. Deze vind je onderaan dit bericht. Neem die flyer mee op de club, stuur het filmpje door of nodig jouw meeloper gewoon mondeling uit. Je vindt vast wel een geschikte manier om jouw introducee over de streep te trekken om eens kennis te maken met GVAC.

Waar wacht je nog op?! Laat jouw familie, vrienden, buren en kennissen ook warm lopen voor GVAC. Als zij zich aanmelden via www.hardlopen.nl/ikneemjemee maak je beiden kans op één van de ASICS prijzen.

nationale_sportweek_2016