Oliebollen trim loop 3 januari 2016

Ook in 2016 willen wij met veel genoegen de jaarlijkse Nieuwjaars oliebollen trim loop organiseren. Een mooi moment om de spieren na de feestdagen lekker los te gooien, maar ook om de leden van onze vereniging te ontmoeten en het beste voor het nieuwe jaar toe te wensen. De trim loop is gelijk aan de maandelijkse trim loop zoals deze door ons georganiseerd wordt.

Om 10.30 uur start vanaf de atletiekbaan op de Kempen Campus. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 6,3 en 3,9 km, die meerdere malen of in combinatie gelopen kunnen worden. Het parcours is op het oversteken van de Knegselsedijk na verkeersarm. Doormiddel van pijlen worden de routes aangegeven. Net als op de trainingsavonden staan de kleedruimtes en douches geheel ter beschikking. Uiterlijk tot 12.15 uur wordt de tijd geregistreerd en ontvangt u bij binnenkomst een gelopen tijd briefje.

Na het trimmen op deze dag wordt het tijd voor een lekker drankje, als aperitief, wat u gratis namens de vereniging aangeboden krijgt. Voor alle drankjes hierna geldt het voor u bekende GVAC tarief. Tijdens deze bijeenkomst zullen er oliebollen worden geserveerd die net als het welkomstdrankje gratis zijn.  Graag willen wij u op 3 januari ontmoeten en hopen wij dat we er een gezellige bijeenkomst van kunnen maken.

Oliebollen