Thijmen Mol pakt tweede plaats bij Warandeloop

Thijmen Mol van GVAC heeft in Tilburg bij de 1e wedstrijd van de Nationale Cross Country Series een geweldige 2e plaats gepakt. In de sprint naar de finish werd hard gestreden om de plaatsen 2, 3 en 4. Op de meet drukte hij zijn borst net wat eerder over de finish dan Samuel Hulleman en Quinten Orij.

De Warandeloop is de grootste veldloop in Nederland, waarbij de sterkste atleten aan de start van iedere categorie staan. 60 Jongens U14 hoorden het startschot, waarbij Thijmen dus een fantastische 2e plaats haalde. Zijn trainingsmaatje Tim de Kok haalde een mooie 32e plek na een lekkere ontspannen wedstrijd. Een mooie opstap voor beiden richting het NK Cross in Eersel, wat op 16 december voor deze categorie wordt gelopen. GVAC organiseert deze wedstrijd samen met DES en Eindhoven Atletiek.

Bij de Meisjes U14 deed Jasmijn Castelijns namens GVAC mee. Zij liep een geweldige wedstrijd en werd in een sterk startveld 9e! Zij was ook erg tevreden na afloop.

Bij de pupillen Meisjes deden ook 3 dames mee voor GVAC. Ava v/d Reek haalde een hele mooie 4e plaats bij de Meisjes U9. Haar zus Liv werd 7e bij de U12 meisjes, zeker een knappe prestatie, aangezien zij pas 1e jaars U12 is en voor haar wat oudere atletes liepen. Elise Beeren werd 20e.