Visie traject is gestart

Op maandag 14 oktober is de werkgroep gestart aan het visie traject bij GVAC. De werkgroep bestaat uit leden van de gehele vereniging; wandelaars, recreatief hardlopen en wedstrijdatletiek. In de komende drie maanden gaan zij aan de slag om onze visie van onze vereniging vorm te geven. Het streven is om begin 2020 een visie voor de vereniging op papier te hebben.

De eerste avond stond in het teken van het kennismaken met elkaar en het vaststellen waar we als vereniging nu staan. Hiervoor hebben de werkgroep leden een historische tijdlijn samengesteld, met daarop de gebeurtenissen die GVAC vanaf haar oprichting heeft meegemaakt. Gebeurtenissen op allerlei vlakken, uiteraard op sportief gebied, maar ook in de organisatie, of op het gebied van locatie en accommodatie.
Weet jij nog belanghebbende gebeurtenissen?

Na de tijdlijn zijn we gaan nadenken wat de belangrijke kenmerken van GVAC zijn. Waarom komen we hier nu graag; wat vinden we hier en waarom willen we hier bij horen? Wat is nu Typisch GVAC?

De resultaten van de eerste avond hangen sinds deze week op posters in de kantine. We nodigen iedereen uit om er naar te kijken, en er een mening over te hebben. Deel die mening ook met elkaar, luister naar de mening van de ander. Als je iets wilt toevoegen aan de posters , schrijf het dan op een Post-It en plak het op. Bespreek je ideeën ook met de leden van de werkgroep. Het helpt hen om een breder beeld te krijgen van wat er in de vereniging speelt. Het helpt ons allemaal om onze verenigingsvisie te ontwikkelen.

De werkgroepleden;

Ans Saalberg
Fleur Koeling
Nicole Roosen
Jeanette Vermeulen
Joris Korbeeck
Jos Strijbosch
Jan van Gestel
Peter Kramer
Paul Bekers
Ruud van Ham
Ton Pulles

De begeleiding van de avonden is in handen van Armand Close en Casper van der Putten.

De vereniging dat zijn we met elkaar !!