Witvencross en Wandelevent 2020 afgelast

Beste atleet, trainer, vrijwilliger of anderzijds betrokkene van het Witvencross en Wandelevent,

De afgelopen weken laait het Coronavirus weer op in Nederland. Door alle recente ontwikkelingen hebben wij als organisatie reeds onze Trackmeeting van 10 oktober moeten afgelasten. Echter zijn wij ook geconfronteerd met de recente landelijke, maar ook regionale verscherpte maatregelen.

We hebben als organisatie bekeken wat dit betekent voor ons Witvencross en Wandelevent. Onder welke voorwaarden kunnen we de wedstrijd wel verantwoord door laten gaan. Welke maatregelen moeten wij nemen als organisatie om een veilig evenement te waarborgen. Hoe gaan we om met de faciliteiten van het Witven. Kortom allerlei vragen die ons flink hebben bezig gehouden.

Gezien alle nieuwe regelgeving hebben wij als organisatie helaas moeten besluiten om de cross een jaar over te slaan. Het is voor ons een zwaar besluit, maar in deze tijden kunnen wij niet anders. Het evenement kenmerkt zich altijd door toeschouwers, veel deelnemers, goede faciliteiten voor zowel atleten als vrijwilligers. Deze zaken kunnen wij dit jaar niet bieden in de hoedanigheid die wij wel zouden willen.

Wij hopen jullie volgend jaar weer aan de start te mogen zien bij ons Witvencross en Wandelevent 2021.

Met sportieve groet,

WOC GVAC