Mededeling i.v.m. Corona maatregelen

Het bestuur heeft naar aanleiding van de dinsdag aangekondigde maatregelen, overleg gehad over de continuering van activiteiten voor de leden 18 jaar en ouder.
We willen bij GVAC graag op een veilige manier kunnen blijven sporten. Veilig betekent in deze tijd 1,5 meter afstand bewaren óók tijdens het sporten. En dit dan in groepjes niet groter dan 4 personen.
Om dit goed georganiseerd te krijgen hebben we besloten dat er tot en met komende weekend GEEN activiteiten voor 18 jaar en ouder zijn. Deze tijd kunnen de coördinatoren gebruiken om het nieuwe veilig sporten voor hun activiteit te organiseren en te borgen. Deze plannen worden met het bestuur overlegd waarna het besluit genomen kan worden of een
activiteit in welke vorm dan ook weer kan starten.

Na overleg met de coördinatoren van de recreanten is duidelijk geworden dat het opstarten van de dinsdag- en donderdagavond trainingen de komende vier weken NIET mogelijk is.


Voor de andere activiteiten binnen onze verenigingen wordt u via de gebruikelijke kanalen geïnformeerd. De kantine blijft gesloten en ook kleedkamers en douches zijn niet meer toegankelijk.


We realiseren ons dat deze maatregelen niet prettig zijn. Laten we met elkaar proberen om
Corona zo snel mogelijk de wereld uit te krijgen.