Harry Welp Koninklijk onderscheiden

Harry Welp Koninklijk onderscheiden

Vandaag is Harry Welp van onze vereniging in het bijzijn van zijn familie, vrienden en bekenden door de burgemeester van Veldhoven koninklijk onderscheiden.

Uit handen van Marcel Delhez ontving hij de decoratie en de bijbehorende oorkonde.

Harry die sinds 2001 lid is van GVAC startte als recreatieve loper en uiteindelijk werd hij assistent-trainer. Daar bleef het niet bij want na een aantal jaar werd hij Facilitair coördinator bij de recreanten.

Door hem werd de 8-uur groep opgericht die tot doel hadden om voor de mensen op donderdagavond een intervaltraining te verzorgen die het tijdstip van 7 uur niet konden halen. Dit is een mooie groep die nog steeds traint bij GVAC.

Harry is in Veldhoven een initiatiefnemer op allerlei fronten en verzet veel vrijwilligerswerk.

Recentelijk heeft Harry samen met zijn groep besloten om het bevrijdingsvuur op te gaan halen in Wageningen. Dit gaat gebeuren op zaterdag 4 mei en zij zullen zondag 5 mei in Veldhoven aankomen. Het bevrijdingsvuur zal worden ontstoken op de atletiekbaan zo rond de klok van 12.30 uur.

Harry van harte gefeliciteerd namens GVAC en bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan en nog steeds doet. Deze onderscheiding is je van harte gegund.