ZomerDagWandeling woensdag 05 juni

Beste wandel liefhebbers van GVAC,

Met ons groepje van vijf hebben we voor de 2e keer een ZomerDagWandeling georganiseerd voor leden van GVAC. Het is een iets andere opzet dan de wandelingen die we op dinsdag, donderdag en op de 2e zondag van de maand hebben. We gaan op woensdag 05 juni wandelen in een gebied waar we anders niet lopen, maar toch niet te ver van Veldhoven. We hebben gekozen voor het mooie gebied bij Oisterwijk. Het wandeltempo is zoals op dinsdag en donderdag bij de 12 km groep, gemiddeld ca. 5,1 km/p.u.

Start van de wandeling om 09:30 vanaf parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijk Natuurmonumenten, Van Tienhovenlaan 4 5062 SK Oisterwijk.

Carpool; Vertrek is om 09:00 vanaf het plein Burgemeester van Hoofflaan Veldhoven.

De totale afstand is ongeveer 20 km. We lopen ca. 6 km, dan korte pauze bij Boshuis Venkraai, Bosweg 162. Na de pauze lopen we ca. 6 km en komen we aan bij Het Boscafé, Scheibaan 9a voor een lunch van ca. 1 à 1,5 uur. Mogelijk beperkte kaart, vooraf menu kiezen i.v.m. de grote groep in beperkte tijd.

Na de lunch lopen we nog een route van ca. 7 km en komen we terug bij het start/eind punt om ongeveer 16:00.

Inschrijven.

De horecagelegenheden hebben nauwelijks beperkingen voor het aantal bezoekers, daarom stellen wij ook geen maximum aan deelnemers. Gezien de ervaring van vorig jaar zal het aantal waarschijnlijk weer 30 à 40 zijn.

Inschrijven uiterlijk vóór 15 mei, zodat wij de lunch menukaart medio mei aan de deelnemers kunnen sturen en definitieve afspraken kunnen maken met de horecagelegenheden. Reageer door een e-mail te sturen naar zomerdagwandeling@gvac.nl

Inschrijven dus alleen per e-mail. Wat we van je bij inschrijving willen weten is:

*Je naam

*Wil je meerijden in een carpoolauto of ga je op eigen gelegenheid naar de wandeling startplaats?

*Ben je bereid te rijden als bestuurder carpoolauto?   Zo ja, hoeveel personen wil je meenemen?  

Kosten.

We vragen € 2,00 inschrijfgeld per persoon, te voldoen bij de start.

Dit is om eventuele onvoorziene kosten af te dekken.

Bijdrage in de carpoolkosten is € 3,00 per persoon. Te betalen aan de chauffeur.

Verdere details over deze dag en de lunch menukaart sturen we eind mei per e-mail.

Vriendelijke groet, Team ZomerDagWandeling.                                                                                                      Cor, Jack, Nel, Rob, Janus.