Junioren AB, Senioren en Masters atletiek

De junioren AB, Senioren en Masters trainen in principe 2 keer in de week maar je mag ook 1 keer in de week komen en in overleg kan er ook gekeken worden naar een extra trainingsmoment in de week.

Wat trainen we

Bij de verschillende type trainingen worden Loop-, werp- en/of springonderdelen getraind. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de meer algemene fysieke ontwikkeling van de atleten. Voor junior atleten die laten zien ‘meer gemotiveerd’ te zijn is het in overleg met de trainingscoördinator en trainers mogelijk om aan meerdere of andere trainingen deel te nemen. Dit doen we bij GVAC in het kader van de GemotiVeerde Atleten Coaching. De trainers kunnen je hiernaar verwijzen of je kunt direct contact opnemen met de Trainerscoördinator.

De junioren AB, Senioren en Masters trainen 2 keer in de week, op dinsdag en vrijdag. Daarnaast zijn er specifieke trainingen waar je in overleg met de trainingscoördinator en trainers aan kunt deelnemen.

Overzicht trainingen Junioren AB (en Senioren en Masters)

Geb.jaarGroepTrainingstijdenTrainers
2007 en eerderMeerkampDinsdag: 19:15 – 21:00
Vrijdag: 19:15 – 21:00
Zondag: 10:00 – 12:00
Jurgen
Jurgen, Kees Jan
Jurgen
2007 en eerderMILADinsdag: 19:30 – 21:00
Vrijdag: 19:30 – 21:00
Pieter
2007 en eerder (in overleg)KrachttrainingWoensdag: 19:00 – 21:00Jos

Communicatie

We gebruiken verschillende WhatsApp groepen voor vrijwel alle communicatie rondom trainingen en wedstrijden. Meld je bij een van de trainers om je voor de juiste Whatsapp groep aan te melden. 

Trainingsagenda

Toevoegen aan je eigen agenda kan met deze link via iCal