EHBO bij GVAC

GVAC heeft een eigen team van EHBO-ers, het GVAC EHBO Team. Zij verzorgen zoveel mogelijk de EHBO bij de wedstrijden en evenementen die GVAC organiseert. Hier zijn we als GVAC erg trots op dat we op deze manier al jaren invulling kunnen geven aan veilige en verantwoorde activiteiten. Ieder jaar worden voor dit team reanimatielessen verzorgt zodat de kennis up to date blijft.

Leden die zich willen opgeven voor de officiële EHBO opleiding kunnen zich opgeven. Ook leden die al een EHBO diploma hebben kunnen zich bij ons aansluiten.

De opleidingskosten zijn voor rekening van GVAC.

Je kunt je opgeven voor deze opleiding of voor meer informatie door een mail te sturen naar ehbo@gvac.nl. Frank Bartelink kan al jouw vragen beantwoorden.

Reanimatielessen 2023

De reanimatielessen gaan weer van start, na alle corona ellende, dus GVAC leden kunnen zich weer opgeven. De les duurt ongeveer 2 uur, je ontvangt een certificaat (in overleg op papier of digitaal) en er zijn geen kosten aan de lessen verbonden. De lessen zijn eenvoudig en begrijpelijk van opzet. Zij worden gegeven door onze EHBO instructeur. Wij behandelen in deze cursus het handmatig reanimeren en het gebruik van de AED (achterin de kantine, links bij de bar).

Hoewel dit certificaat 2 jaar geldig is, is het verstandig om dit jaarlijks te herhalen. Ik hoorde dat er leden waren die “oversloegen” om anderen ook een kans te geven, dit is niet nodig! Er is plaats voor iedereen, voor nieuwe kandidaten en voor leden die al een certificaat hebben.

Wees er snel bij, zeker als je voorkeur voor een dagdeel hebt, want vol is vol! Achteraf kan er wel wat geschoven worden maar dat lukt niet altijd. De maandagavonden zijn voornamelijk bedoeld voor leden die overdag werken, de woensdag is voornamelijk bedoeld voor leden die overdag meer tijd hebben. Zie maar wat je het beste uitkomt!

Let op het is anders dan voorheen. Je kunt kiezen uit één van de drie lessen van 2 uur!

Reanimatiecursus 2023 Kantine GVAC
Maandagavond 9 oktober19.30 tot 21.30 uurRuimte over voor 1 kandidaat
Maandagavond 13 november19.30 tot 21.30 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 13 september08.30 tot 10.30 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 13 september11.00 tot 13.00 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 13 september14.00 tot 16.00 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 11 oktober08.30 tot 10.30 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 11 oktober11.00 tot 13.00 uur8 plaatsen vrij
Woensdag 11 oktober14.00 tot 16.00 uur8 plaatsen vrij

Aanmelden per e-mail bij Frank Bartelink, ehbo@gvac.nl