Veldhoven gezond! Doe jij mee?

Steeds meer mensen willen hun gezondheid verbeteren. Maar hoe? En waar kan dat in Veldhoven? Daarom doet GVAC mee met het project Veldhoven Gezond. Daarmee willen we jou inspireren om een (nog) gezondere levensstijl aan te nemen. Doe je mee? Voor iedereen hebben we een aanbod aan wekelijkse trainingen en activiteiten.

Wandelen

Wekelijks trekken onze wandelaars hun schoenen aan, om over diverse afstanden mooie wandelingen te maken met elkaar. Dit doen we in verschillende disciplines; Nordic Walking, sportief wandelen en ook voor de recreatieve wandelaar hebben we een mooi programma. In Coronatijd zijn veel mensen gaan wandelen, wil jij dat blijven doen en zoek je gezellige mensen om mee te wandelen. Kom dan eens langs. Vaak worden de wandelingen afgesloten met een drankje in onze kantine. We nodigen je uit om eens mee te lopen met een van onze wandelgroepen. De eerste maand loop je gratis mee en ben je dan nog steeds enthousiast, dan meld je je aan als lid.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over Wandelen.

Recreatief hardlopen

Op dinsdag- en donderdagavond trainen onze recreatieve lopers. Lijkt het je leuk om in groepsverband te lopen, dan ben je bij GVAC aan het juiste adres. Vanaf de echte beginners tot de ervaren marathonlopers, voor iedereen hebben we een trainingsaanbod. Onze goed opgeleide trainers zorgen voor de juiste begeleiding tijdens de training. Je loopt altijd mee met een groep die past bij je eigen niveau. Naarmate je sneller gaat lopen en de afstanden groter worden, dan schuif je door naar een volgende groep. De eerste maand train je altijd gratis mee, ben je daarna nog enthousiast, dan meld je je aan als lid.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over Recreatief Hardlopen.

Jeugd

Voor kinderen tot 12 jaar doen wij mij aan Sjors Sportief kijk hier voor informatie over onze pupillentrainingen.

#Veldhovengezond#gvac#atletiek#wandelen#hardlopen#