Bouwen aan GVAC! Help jij mee?

Beste GVAC-ers,

GVAC bestaat dit jaar 60 jaar. In die 60 jaar is er veel gebeurd. Er is veel bereikt, zowel op sportief gebied als in het verenigingsleven. Tijd om eens stil te staan bij wat we samen doen, wat er goed gaat en wat nog beter zou kunnen, en hoe we naar de toekomst van GVAC kijken. 

Een visie werkgroep van 12 enthousiastelingen uit alle geledingen van de vereniging dook in het verleden, keek naar het heden, blikte vooruit, sprak met andere leden en formuleerde samen een visie op hoofdlijnen. Deze visie werd op 29 juni 2021 gepresenteerd aan de overige leden tijdens de ALV en zeer positief ontvangen.

Graphical user interface

Description automatically generated
klik op de foto voor de visie – achter iedere post-it vind je meer informatie

Met een visie op hoofdlijnen zijn we er nog lange niet. Er moet gekeken worden wat al goed gaat, en gezorgd worden dat we dat behouden. Er moet ook gekeken worden naar wat er nog beter kan, en verder uitgewerkt worden hoe we dat gaan aanpakken. We doen dit voor de huidige en toekomstige leden van ons GVAC.

Jij kan meehelpen om van GVAC een nog mooiere vereniging te maken. Samen met een groepje andere gemotiveerde vrijwilligers ga je met een onderwerp dat jou aanspreekt aan de slag om de visie uit te werken en zichtbaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw vrijwilligersbeleid of neem een stukje communicatie voor je rekening. Je kunt deelnemen in een groepje of je ad hoc beschikbaar stellen om je kennis te delen of als klankbord te fungeren.

Doe jij mee?

Meld je aan via info@gvac.nl en help mee om (een stukje van) de visie van GVAC te verwezenlijken. 

Samen voor een nog mooier GVAC!

Linkje naar de visie presentatie van de ALV

Open de visie door op dit linkje te klikkenachter iedere post-it vind je meer informatie