Busreis naar de halve marathon van Egmond

Op zondag 10 januari 2016 staat alweer de 44e halve marathon van Egmond op het programma. Naast de halve marathon staat ook een kwartmarathon op het programma. Deze gaat over een vergelijkbaar parcours, dus met duinen en strand.

Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een supergezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Bij de vorige editie hebben ruim 250 hardlopers/wandelaars/supporters in 5 bussen met veel plezier gebruik gemaakt van deze gelegenheid. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaar van het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum op sportpark de Hondsheuvels aan de Orpheuslaan te Eindhoven. Hier kunnen fietsen en auto’s worden gestald. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven.

Bij deze nodigen we lo(o)p(st)ers/supporters etc. van harte uit om deel te nemen aan deze busreis. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per bus, die tot in het centrum van Egmond doorrijdt. De kosten voor deze busreis bedragen slechts 20,00 euro per persoon, inclusief gratis drankjes en hapjes in de bus.

De aanmelding voor de busreis sluit op 31 december 2015. Mocht een van de bussen onderbezet zijn, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt.

Je kunt je inschrijven voor de busreis via www.inschrijven.nl

Er is een extra veld waarop je aan kunt geven bij welke vereniging of groep je hoort. Geef s.v.p. duidelijk op bij welke (loop)groep je hoort, zodat we kunnen zorgen dat je in dezelfde bus komt te zitten als je loopmaatjes.

De inschrijvingskosten voor de wedstrijd zijn niet inbegrepen. Je moet niet vergeten zelf in te schrijven voor de wedstrijd. Wacht hier niet te lang mee want vorig jaar was de limiet voor het maximale aantal deelnemers erg snel bereikt. Voor verdere details over de wedstrijden en inschrijven voor de wedstrijd verwijzen we naar de website van de halve van Egmond: http://www.sauconyegmondhalvemarathon.nl/

Mogen we je ook verwelkomen op 10 januari a.s.?

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij onderstaande personen.

Met vriendelijke loopgroeten,

Joop Broeders (e-mail of bel 06-12422389)
Heather MacDuff (e-mail of bel 040-2481803 / 06-27197787)
Huub Sanders (e-mail of bel 06- 83253650)
Jan Voets (e-mail of bel 040-2411349 /06-51140599)