Circuit 14 Avondwedstrijden 2023

Sinds jaar en dag (maar in de coronajaren net even anders) organiseren we met een aantal verenigingen (AVGM uit Best, AVV uit Valkenswaard, Eindhoven Atletiek en wij van GVAC) in onze regio vier avondwedstrijden gedurende het baanseizoen. In 2022 koos Eindhoven Atletiek er voor om een jaar niet mee te doen en vroeg AVR’69 of zij met de nieuwe baan in Reusel mee konden doen, waardoor we toch in staat waren om vier wedstrijden aan onze regionale atleten aan te bieden.

Het is AVR’69 goed bevallen, dus zij doen dit jaar weer mee en ook Eindhoven Atletiek is weer van de partij, dus dit jaar hebben we vijf mooie avondwedstrijden op het programma staan.

De wedstrijden worden op vrijdagavonden gehouden en zijn toegankelijk voor C-junioren en ouder en staan ook open voor onze Specials. D-junioren mogen inschrijven als C-junior (dus met gewichten en afstanden van deze categorie).
Bij een aantal wedstrijden wordt er ook een loopprogramma aangeboden voor pupillen.

Wanneer zijn de wedstrijden?

  1. Vrijdag 31 maart bij onze eigen vereniging GM
  2. Vrijdag 14 april bij GVAC in Veldhoven
  3. Vrijdag 26 mei Eindhoven Atletiek
  4. Vrijdag  9 juni AVV in Valkenswaard
  5. Vrijdag 23 juni bij AVR’69 in Reusel

Voor alle wedstrijden kun je je inschrijven via Atletiek.nu


Deelname aan onze eigen wedstrijd is voor atleten van GVAC gratis, bij de andere wedstrijden betaal je 4 euro per onderdeel.

Wil je jezelf testen in een ongedwongen sfeer op een aantal losse onderdelen in voorbereiding op de competitiewedstrijden? Meld je aan voor de wedstrijden beginnende op 31 maart en natuurlijk onze eigen wedstrijd op 14 april!