Fietstocht op 17 juli 2016

Voor alle GVAC ’ers en natuurlijk ook voor het hele gezin. Op zondag 17 juli organiseren we onze jaarlijkse fietstocht en barbecue. Vanaf 13.30 uur kan er vertrokken worden om gezellig met de club op de fiets door het Brabantse land te gaan. Vertrekpunt “Baan 7” op de Kempen Campus. GVAC leden mogen familie, vrienden en kennissen ook opgeven om samen met hen een mooie dag te hebben.

Onderweg een terrasje pikken en rustig van de start naar het eindpunt. Dat doen we sowieso altijd al. Door middel van foto’s en opdrachten wordt de route gereden en bestaat tevens de mogelijkheid om een mooie prijs te winnen.
Iedereen kan meedoen en de maximale afstand van deze tocht zal ongeveer 35km zijn.

Bij terugkomst bij Baan 7 staat daar een heerlijke barbecue voor u klaar, als u zich hiervoor ingeschreven heeft tenminste. Deelname aan de barbecue kost € 7,50 per persoon. Oorspronkelijke prijs € 12,50, maar door sponsoring van GVAC kan deze prijs omlaag. Overige consumpties zijn dan volgens het bekende GVAC tarief. Laten we hopen dat de zon wil schijnen dan speelt op 17 juli zich alles buiten af. In geval van nood kunnen we altijd nog naar binnen.

Om een indruk te krijgen naar de interesse hiervoor, willen wij u vragen de inschrijflijst die op het prikbord hangt in te vullen.
Wij hopen op een grote belangstelling en mooi weer.

Fietstocht 2016