Loop & Leef mee bij GVAC!

GVAC organiseert een uniek programma voor wie (beter) wil leren hardlopen! Onder deskundige begeleiding train je toe naar de Veldhoven 10 Miles en/of Marathon Eindhoven. Een compleet programma voor zowel starter als gevorderde loper. Voor meer informatie en inschrijven kijk op Loop & Leef mee bij GVAC!

opm Poster L en L EHV 2016

 

Loop & Leef mee bij GVAC!

Loop & Leef mee bij GVAC!

Groepsfoto-2
Loop & Leef deelnemers die de ruim 8 of 16 km liepen tijdens de 4e editie van de Veldhoven 10 Miles van 27 augustus 2016

Naast de reguliere trainingen geeft GVAC aan nieuwe leden de mogelijkheid om een half jaar extra begeleiding en scholing te verkrijgen, bijvoorbeeld in de voorbereiding op de Veldhoven 10 Miles of Marathon Eindhoven. Een aanrader voor de echte starter, maar ook gevorderde lopers kunnen hier veel profijt van hebben.

Loop & Leef Professional in beweging (www.loopenleef.nl)  is partner van GVAC en verzorgt die extra ondersteuning. Je krijgt een persoonlijke loopcoach bij wie je met je vragen terechtkunt, die een trainingsschema voor je opstelt en je gedurende een half jaar coacht. Ook kun je deelnemen aan een aantal speciale loopclinics met aandacht voor trainingsprincipes, het voorkomen van blessures en met een videoanalyse van je looptechniek en tips om die te verbeteren.

De kosten voor deze extra ondersteuning bedragen éénmalig € 30,–. Voor meer informatie stuur een mail naar: loopenleef@gvac.nl

Kom gezellig meetrainen bij GVAC en ervaar net als Anny, Jan, Robert en Cindy wat samen lopen je kan brengen!

 

P1090093Anny (Loop & Leef toe naar de Veldhoven 10 Miles 2015)“nooit gedacht dat hardlopen zo leuk, verslavend maar ook ontspannend kan zijn. Tijd-tempo of afstand zijn niet belangrijk, lekker lopen, genieten en je eigen lichaam respecteren, daar gaat het om. De clinics van Loop & Leef waren voor mij een perfecte manier om te leren hardlopen en me voor te bereiden op  de (halve) Ten Miles van Veldhoven. De theorie met info over training, voeding en drinken, wedstrijdvoorbereiding, de praktijk met loopscholing, trainingsschema’s, persoonlijke aandacht maar vooral het enthousiasme van de begeleiders Marjolijn en Evert hebben ‘de vonk doen overslaan”.  

Foto JanJan (Loop & Leef toe naar Marathon Eindhoven 2015)“afgelopen zomer heb ik met veel plezier deelgenomen aan het voorbereidingsprogramma “Loop & Leef toe naar Marathon Eindhoven”. Door het enthousiasme van Marjolijn en Evert tijdens de clinics met veel goede informatie en door de wekelijkse trainingen en de gezamenlijke duurlopen op zaterdag bij GVAC, was dit voor mij de ideale voorbereiding naar mijn eerste marathon”

P1090448Robert (Loop & Leef toe naar Marathon Eindhoven 2015)“persoonlijk heb ik veel gehad aan de ondersteuning d.m.v. het trainingsschema en heb deelgenomen aan de trainingen van GVAC. Doordat hardlopen een individuele activiteit is waarbij je snel in vaste patronen vervalt (trainingsfrequentie, snelheid etc.) is de begeleiding van deskundigen zeer nuttig. Het voorbereidingsprogramma is een aanrader voor zowel beginnende lopers als voor ervaren lopers met behoefte aan trainingsadvies”.

IMG_1947 (4)Cindy (Loop & Leef toe naar Marathon Eindhoven 2015): ” ik heb de clinics als zeer leerzaam ervaren, het was echt een investering in mezelf en ik raad het iedereen aan, zowel ervaren als onervaren hardlopers”.