Mooie prestaties in een wit Reusel, standen Kempische crosscompetitie bijgewerkt

Gisteren werd in een sneeuwrijk Reusel de derde Cross binnen de Kempische Crosscompetitie gelopen. Waar de recreanten in de ochtend nog onder normale crossomstandigheden konden starten, werd het voor de wedstrijdlopers al een grotere uitdaging. Toen vervolgens de jeugd aan de beurt was, was de omgeving inmiddels compleet wit geworden.

Diverse GVAC atleten wisten de weg naar de cross weer te vinden en er zijn weer mooie prestaties behaald. Met het meedoen aan deze crossreeks neem je ook deel aan het klassement in de Kempische Crosscompetitie. Per cross zijn hier punten te verdienen, waarbij de zes beste resultaten tellen in het klassement. Een minimum aantal wedstrijden is echter niet vastgesteld, dus je staat bij slechts 1 deelname al in het klassement. Om kans te maken op de prijzen is het natuurlijk wel raadzaam om zeker een aantal wedstrijden te starten.

De standen zijn inmiddels bijgewerkt en via deze link op de KCC site te vinden.

Resterend programma

De competitie heeft nog de volgende wedstrijden op het programma en we hopen zoveel mogelijk GVAC geel te zien tijdens deze wedstrijden:

  • 31 december – Oirschot    – Inschrijven via deze link
  • 14 januari      – Veldhoven (tevens Brabants Kampioenschap)   – Inschrijven via deze link
  • 28 januari      – Best
  • 18 februari    – Valkenswaard
  • 25 februari    – Eindhoven