Mooie resultaten bij Nationale CD-Indoor in Apeldoorn

Afgelopen weekend werden in het Omnisport Apeldoorn de Nationale CD-Indoor Spelen georganiseerd. Op Zaterdag was het de beurt aan de U14 jongens en meisjes. Op Zondag mocht de U16 categorie aan het werk.

Bij de U14 waren Thijmen Mol, Jasmijn Castelijns en Tim de Kok aanwezig. Thijmen draaide eerst lekker warm bij het hoogspringen en wist een mooie hoogte van 1.40m te halen. Jasmijn wist naar een mooie tijd op de 150m te sprinten.

Op de 1.000m wisten beide atleten zeer oude clubrecords uit de boeken te lopen. Thijmen knalde naar een tijd van 3.02.39 en wist daarmee een mooie vierde plaats te halen. Jasmijn klokte 3.24.95 en miste op een haar na een bronzen medaille.

Tim deed mee bij het verspringen en in de kwalificatie voor de finale kwam hij met een beste sprong van 3.83m net te kort. Zijn laatste poging ging dik over de 4 meter, maar was helaas ongeldig. Wellicht was deze genoeg geweest voor een plekje in de finale. Tijdens zijn 60m Hordenrace liep hij naar een nieuw PR. Deze tijd was echter 0.01 te langzaam voor een 1/2 finale plek.

Op zondag reisden Tess Baselmans en Tessa van Helvoort af naar Apeldoorn. Beide dames wisten de finale te bereiken bij het verspringen. Tessa werd daarin 7e met een afstand van 4.54m, Tess wist met 4.37m naar een mooie 10e plaats te springen. Ook haalde Tessa mooie tijden met de 60m sprint en 60m Horden. Tess kon ook een mooie tijd noteren op de sprint.

Al met al kon iedereen teurgkijken op een geslaagd weekend. Op naar het komende baanseizoen waar je deze atleten veel aan het werk kan zien. Hopelijk volgen veel jeugdige atleten dit voorbeeld.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/39895/