Nieuw… GVAC Bos-Cross loop

Altijd al een uitdagender parcours willen lopen? Lekker op je gemak een wedstrijdje doen? Gewoon op de dag zelf besluiten of je wilt gaan lopen of niet?
“Daarom zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om meer mensen te bereiken door een uitdagender route uit te zetten. Dat hebben we nu gevonden met de Bos Cross route in het buitengebied van Veldhoven„.
Al jaren biedt GVAC op de 2e,4e en 5e zondag van de maand om 10.30 een Trimloop aan. Vanaf de 26e heb je ook de mogelijkheid om een wat ruiger parcours te lopen.

Het woord cross geeft al aan dat we van de verharde wegen en paden afgaan en onverhard terrein gaan opzoeken. Er zijn in het Veldhovense buitengebied 2 parcoursen uitgezet van respectievelijk 6,3 en 8,25 km.

De start op 26 juli van beide loopvormen is om 10.30 uur en zal gelijktijdig plaatsvinden. Vlak na de start splitsen de trimloop en de bos-cross loop.
Beide parcoursen zijn door middel van pijlen aangegeven.

GVAC hanteert de Coronamaatregelen opgesteld door het RIVM en de A.U., waarbij op de eerste plaats de 1 ½ meter zeer belangrijk is. Verder kan gebruik gemaakt worden van kleed- doucheruimtes, mits men ook hier de RIVM maatregelen volgt en men geen verkoudheids- verschijnselen heeft.

GVAC (Groot Veldhovense Atletiek Vereniging)
Kempen Campus
Knegselseweg 40
Veldhoven

Meer informatie:
http://www.gvac.nl/recreatief-hardlopen/trimloop