Reanimatielessen 2022.

Door de corona problematiek is een goede planning van onze lessen dit jaar weer onmogelijk. Het wordt dus anders. 

Ik ga proberen de reanimatielessen te houden in periodes dat dit is toegestaan door het RIVM (en dat wisselt met de dag). De maandagavonden worden gebruikt voor de leden die overdag werken en de woensdagen (2x dagdeel) voor de leden die zich overdag wel vrij kunnen maken. 
Hier ga ik natuurlijk wel soepel mee om maar ik houd maximaal 8 personen per les aan, de kosten zijn voor GVAC. Je wordt wel gevraagd je QR code of een negatieve test mee te nemen.
We (de instructrice en ik) zijn nu net in februari gestart met de leden die zich al opgegeven hadden en we gaan hierna zo goed mogelijk door.  Buiten het corona probleem om moeten deze lessen dus nog worden afgestemd met onze EHBO instructrice en de kantine gereserveerd .  We doen ons best.  Het kan dit jaar wel langer duren voor jouw les doorgaat en dan is het nog maar de vraag of het je uitkomt, we zien wel.

Hierbij dus de oproep om je op te geven voor een maandagavond of een woensdag ochtend- of middag. Interesse, geef je op per E-mail via ehbo@gvac.nl