Registratie kantinebezoek

Aan alle leden en bezoekers van GVAC,

Conform de RIVM maatregelen voor de horeca gelden vanaf heden de volgende maatregelen bij gebruik van de kantine:

De enige ingang naar de kantine is de deur via de hal. De nooddeuren alleen gebruiken als uitgang als deze openstaan.

Er liggen formulieren waarop je je naam, telefoonnummer en e-mailadres kunt registeren. Het is niet verplicht om dit formulier in te vullen maar vanuit de gezamenlijke verantwoordelijkheid wel zeer gewenst. Deze gegevens worden 2 weken bewaard en daarna vernietigd. Als er een verzoek van de GGD komt voor een contactonderzoek worden deze gegevens tbv het onderzoek overhandigd. 

Het is toegestaan om je waardevolle spullen in de kluisjes te leggen en op te halen zonder je gegevens achter te laten. Je blijft dan niet in de kantine.

In de kantine alleen gebruik maken van de zitplaatsen bij de tafels op de plaatsen waar ze staan. Het is niet toegestaan om stoelen te verplaatsen of bij een andere tafel aan te schuiven. Elders zitten of staan in de kantine is niet toegestaan, dus ook niet om ‘even’ te schuilen voor slecht weer. 

Consumpties haal je op bij de bar en de vuile vaat breng je ook zelf terug. Help ook de barmedewerkers om hun werk veilig te kunnen blijven doen. 

De overige normale maatregelen zoals thuis blijven bij klachten, handen wassen en 1,5 meter afstand houden blijven uiteraard van kracht.