Schoolprijs Veldhoven 10 Miles

Op 26 augustus kunnen wij eindelijk weer het startschot geven voor de Veldhoven 10 Miles. Het gezelligste hardloopevenement voor de hele familie in Veldhoven-Dorp.
Uiteraard kan ook de jeugd daaraan deelnemen. Zij kunnen deelnemen aan de Kiddyrun (400 m), de Kidsrun (800 m), de Kidsrun Lang (1400 m) en de Juniorrun (2000 m). Voor alle deelnemers ligt na afloop een mooie medaille klaar. In elke categorie krijgen de drie snelste jongens en meisjes een mooie beker. De warming-up start om 14.45uur en om 16.30uur is de prijsuitreiking. 

SCHOOLPRIJS 
Omdat we zoveel mogelijk kinderen aan de start willen, wordt er ook een prijs uitgereikt aan de school met de meeste deelnemers. We starten met een gezamenlijke warming-up en dan gaan de kinderen naar de start. De scholenprijs is voor de school met de meeste deelnemers (procentueel) aan de kiddy run, kids run (4 t/m 11 jaar) en deelnemers van de junior run die nog op de basisschool zitten. Dus trommel al je klasgenoten en vrienden op en doe mee.

Inschrijven kan via https://www.veldhoven10miles.nl/inschrijven/ . Als je inschrijft voor 1 augustus dan staat je naam op je startnummer, dat is wel zo leuk voor alles fans langs de kant. De kosten voor deelname bedragen €1,- 

Om 16.30uur start het programma voor de volwassenen. Het volledige programma vind je hier.