Zondag 26 augustus: Trimlopen met zichtbeperking

Op zondag 26 augustus organiseert GVAC wederom een trimloop, met start vanaf de baan op de Kempen Campus aan de Knegselsedijk en dan het buitengebied in. Op zich is dit niet zo vreemd want iedere 2de, 4de en 5de zondag van de maand is dat het geval. In dit gebied zijn 2 parcoursen uitgelegd die men in combinatie en of meerdere malen kan lopen.

Wat deze zondag anders is dat een groep lopers met zichtbeperking aan deze trimloop gaat meedoen. Saskia van der Graaf, een trouwe deelneemster aan de trimlopen van GVAC heeft in overleg met Daan de Kort, wethouder in Veldhoven, besloten met loopgroep „Running Blind” uit den Bosch deel te nemen aan deze trimloop. De lopers in deze groep zijn allen slechtziend en worden veelal ondersteund door een buddy.

Indien er belangstellenden zijn uit het Kempen gebied en/of Eindhoven en Veldhoven met een zichtbeperking kan ik me voorstellen dat deze zich graag, al dan niet met buddy, willen aansluiten.
Hierbij nodigen wij dan ook alle trimlopers met zicht problemen uit om op zondag 26 augustus naar de atletiekbaan van GVAC te komen en aan deze trimloop deel te nemen.
Alle faciliteiten, zoals kleedruimte, kantine zijn gratis beschikbaar. De start zal om 10.30 uur zijn, en er kan dan gelopen worden tot 12.15 uur. Bij binnenkomst ontvangen alle lopers een tijdbriefje met de door hen gelopen tijd.

Wij rekenen erop dat alle geïnteresseerden die dag naar GVAC zullen komen om te genieten van lopen in de natuur.

Trimloop met zichtbeperking in het Veldhovens Weekblad
Trimloop met zichtbeperking in het Veldhovens Weekblad