Veldhoven 10 Miles 2023

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 8ste editie van de Veldhoven 10 Miles. Bijna 600 deelnemers stonden gister aan de start. Op een korte bui na, waren de weersomstandigheden zeer gunstig. Het parcoursrecord is bijna gesneuveld, dus er is zeer hard gelopen. Nieuw was de Severinusloop en ook daar zagen we alleen maar blije gezichten. Mooi ook om te zien dat de jeugd ook goed vertegenwoordigd was bij de diverse kidsruns. Uiteraard feliciteren wij alle deelnemers met hun gelopen prestatie.

De uitslagen van de Veldhoven 10 Miles vind je hier.

De foto’s van de Veldhoven 10 Miles gemaakt door Peter Kramer en Igno van der Woude vind je op fotopagina.

Wandelingen
Naast de hardlopers waren er ook diverse wandelroutes uitgezet en hebben ook de wandelaars 5 of 10 miles afgelegd. Ben je benieuwd welke wandelingen je nog meer kunt lopen, kijk dan eens naar ons wandelaanbod. Op 24 september staat de eerste volgende wandeling alweer op de planning.

Bedankt
Natuurlijk willen wij ook al onze vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de Veldhoven 10 Miles. Wil je in de toekomst graag een keer helpen bij een van onze evenementen? Stuur dan een mailtje naar hannah.van.duivenbode@gvac.nl

Trainen
Ben je door het lopen van de Veldhoven 10 Miles zo enthousiast geworden dat je graag wil gaan deelnemen aan onze trainingen. Kijk dan hier voor meer informatie over onze trainingen voor volwassenen. Informatie over de jeugdtrainingen vind je hier.