Samen hardlopen is leuker – Ik neem je mee

Tijdens de Nationale Sportweek van 18 tot en met 25 september heeft GVAC meegedaan aan de landelijke actie ‘Samen hardlopen is leuker’ van de Atletiekunie. De actie was speciaal gericht op het recreatief hardlopen.

Vanuit het landelijke thema ‘Ik neem je mee’ heeft GVAC twee open trainingen georganiseerd. In de kantine en via de trainers waren speciale flyers verkrijgbaar en werden leden enthousiast gemaakt om op één of beide avonden familie, vrienden, loopmaatje, collega, buurman of buurvrouw mee te nemen naar GVAC voor een proeftraining.

Ook in het Veldhovens Weekblad werd aandacht aan de actie besteed en tijdens de Nationale Sportweek werden onze leden Maaike en Peter Ermerins als lopend duo door ‘hardlopen.nl’ geïnterviewd.

De introducees werden door de leden van GVAC via de speciale website van de Atletiekunie aangemeld en voor de proeftraining op een passend niveau ingedeeld.

Beide avonden waren bijzonder geslaagd. Met 25 verschillende deelnemers had GVAC van de 22 deelnemende verenigingen in Nederland het op een na hoogste aantal aanmeldingen. Belangrijker nog waren de enthousiaste reacties van de introducees op de aangeboden trainingen en de opvang en sfeer bij GVAC! Inmiddels hebben 10 deelnemers zich als aspirant-lid bij GVAC aangemeld en een 3-tal deelnemers wil in het voorjaar starten.

Aan de landelijke actie had de Atletiekunie een drietal mooie prijzen verbonden, waaronder twee duo-prijzen. En één duo van GVAC is in de prijzen gevallen: een ASICS prijzenpakket ter waarde van ieder € 150,– per persoon.

Wil je ook ervaren wat samenlopen bij GVAC je kan brengen, kijk dan op onze website en meld je aan voor een proeftraining.

p1120462