GVAC oliebollen-trimloop + Nieuwjaarsreceptie alle leden

Op 7 januari van het nieuwe jaar (2024) organiseert GVAC wederom haar alom bekendeoliebollen-trimloop over afstanden van 5 en 7,1km. Gestart wordt op de atletiekbaan op de Kempen Campus. De genoemde afstanden kunnen meerdere malen en in combinatie worden gelopen. Omkleden en douchen is mogelijk in de kleedruimtes van GVAC.

Inschrijven kunt u op de dag zelf voor 10.30 uur in de kantine.

Het startschot zal om 10.30 uur worden gegeven en tijdwaarneming is tot 12.15 aanwezig. Bij binnenkomst ontvangen alle lopers een tijdbriefje met de gelopen tijd. Deelname aan deze trimloop is voor leden en niet-leden gratis.

Een nieuw jaar met de mogelijkheden voor iedereen om de benen te stekken en de goede voornemens voor 2024 waar te maken. Graag nodigen wij alle lopers en trimmers uit Veldhoven en omgeving uit om met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Na de trimloop willen wij u graag uitnodigen in de kantine van GVAC, baan 7 genaamd, voor een toast en hapje op het nieuwe jaar, waarbij tevens overheerlijke oliebollen geserveerd worden.

U vindt GVAC aan de Knegselseweg 40 te Veldhoven en wij heten u graag van harte welkom aan het parcours, bij de baan of in de kantine.