Hulp gevraagd: Juryleden en vrijwilligers!

Beste Dames/Heren,

Hierbij een uitnodiging voor de juryavond van GVAC op maandag 14 maart a.s.
Zoals jullie wellicht weten zoeken we met onze vereniging van meer dan 800 leden met smart naar mensen welke op een of andere manier betrokken zijn bij onze wedstrijden. Het is voor de WOC (Wedstrijd Organisatie Commissie) op dit moment vrijwel onmogelijk om onze ±6 wedstrijden per jaar op een verantwoorde wijze te organiseren. GVAC zit zéér verlegen om meer “handjes” voor deze wedstrijden. Vooral bij de juryleden begint het een werkelijk groot probleem te worden, maar er zijn ook personen nodig voor de opbouw van de accommodatie en het materiaal.
Of je nu wandelaar bent, of recreant, wedstrijdatleet of ouder van de vele GVAC-kinderen, iedereen is van harte welkom.
Er is met het bestuur besproken dat dit probleem snel moet verbeteren, willen we in de toekomst hetzelfde aanbod aan de atleten en recreanten kunnen blijven bieden.

Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar meer Jury/Vrijwilligers binnen GVAC!!

Al is het maar 1-2x per jaar dat we u geheel vrijblijvend ergens bij wedstrijden kunnen inzetten, daarmee zijn we momenteel al heel gelukkig!
Daarom, meldt u even aan en kom op maandag 14 maart naar onze kantine om zo voor GVAC de toekomst van onze wedstrijden veilig te stellen. Aanmelden is gewenst, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen verwachten. Meer info in deze brief.
Kunnen wij ook op u rekenen?

Dank en tot 14 maart!!

WOC en Juco GVAC

Help!