Inschrijving Witvencross geopend!

De laatste weken zijn een aantal hardloopwedstrijden weer van start gegaan. Menig GVAC-atleet stond hierbij aan de start. Gelukkig kunnen we dit soort dingen weer met elkaar doen en we willen dan ook met veel trots melden dat ook de Witvencross weer op het programma staat!

Wandelevent

Dit jaar wordt de wandeling eenmalig apart van de cross georganiseerd. Het Wandelevent vindt plaats op zondag 7 november. De tocht gaat door het Dommeldal en het buitengebied van Veldhoven en Waalre. Onderweg zijn er 2 commerciële rustpunten. Er zijn drie routes uitgezet van 7,4 km, 13,3 km, en 22.1 km. Startplaats en einde van de wandeling is het restaurant van Recreatiecentrum het Witven, Runstraat 40 te Veldhoven. Je kan starten vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur. De routes zijn met pijlen uitgezet, maar bij de start is ook een duidelijke routebeschrijving te verkrijgen. Deelname voor eigen leden is geheel gratis!

Witvencross

Op zondag 14 november organiseren we vervolgens de eerste wedstrijd van de Kempische Cross Competitie. We hebben rondom het strandbad van het Witven weer een uitdagend parcours weten te maken. Stukken los zand, bos en stroken over de camping, kortom voor ieder wat wils.

Om 10.00 start de trimloop, waar iedereen aan kan deelnemen, al dan niet in bezit van een  wedstrijdlicentie. Je kan daarbij zelf kiezen hoeveel rondes je loopt, zodat je een afstand loopt tussen 1.740m en 7.890m.

Mocht je een wedstrijdlicentie hebben en deel willen nemen aan de officiële wedstrijd, dan kan je inschrijven voor de Lange Cross (9.120m voor Mannen Senioren en 7.890m voor Mannen Masters en Vrouwen) om 11.00 of de Korte Cross  (2.450m) om 12.10 uur. Na deze wedstrijden vinden de diverse wedstrijden in de jeugdcategorieën plaats.

Voor de cross is het enkel mogelijk deel te nemen middels voorinschrijving. Na inschrijving op 14 november is niet mogelijk. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2021111414322-nl of door het scannen van onderstaande QR code. Daarmee kom je direct op de inschrijfpagina.

Deelname voor eigen leden is geheel gratis!

Wij hopen zoveel mogelijk eigen leden ook te mogen begroeten tijdens de wandeling en/of de cross. Tot 7 en/of 14 november!

De wedstrijdorganisatiecommissie