Jaarlijkse grote GVAC wandeltocht

Ieder jaar aan het einde van het zomerseizoen organiseert GVAC haar jaarlijkse grote wandeltocht.

Dit jaar en wel op 27 september kan er gelopen worden in het buitengebied van Veldhoven en maar liefst op 5 verschillende afstanden. Jong en oud zijn die dag hartelijk welkom aan de Knegselsedijk 40 op het atletiek complex.

I.v.m de Corona regels willen we verzoeken de 1 ½ meter afstand in acht te nemen, en de aanwijzingen van de organisatie te volgen.

Alle wandelroutes zijn uitgezet in het gebied Steensel, Knegsel en Oerle, en de afstanden die gelopen kunnen gaan worden zijn 5,  10,  15,  20 en 25 km.

De 5 km speciaal voor senioren en/of gezinnen met kinderen. Overige afstanden zijn meer voor de geoefende loper. Vertrek en aankomst zijn altijd in de kantine van GVAC, Baan 7 genaamd.

Men kan starten vanaf 8.00 uur tot 11.00 uur voor de 20 en 25 kilometer, tot 12.00 uur voor de 10 en 15 kilometer.  Voor de korte route kunt u tot 13.00 uur starten. De routes zijn met pijlen uitgezet, maar bij de start is ook een duidelijke routebeschrijving te verkrijgen.

Onderweg zijn op alle routes drankposten of rustpunten voorzien. Ook hier het verzoek de 1 ½ meter afstand in acht te nemen.

Deelname aan de wandeling kost € 2.00. Leden van erkende atletiek- en wandelverenigingen betalen € 1,00  op vertoon van lidmaatschapskaart

Sluiting inschrijfbureau om 17.00 uur. Kantine sluit uiterlijk om 18.00 uur.

Graag heten wij alle lopers uit het Kempengebied hartelijk welkom op 27 September bij GVAC.