Kermismeerkamp en Senioren Competitie

Kermismeerkampen in Best

Afgelopen weekend vond in Best de jaarlijkse Kermismeerkamp plaats, een 2-daagse meerkamp met deelnemers uit het gehele land. Van GVAC waren hierbij 3 deelnemers vertegenwoordigd.

Bij de Jongens U16 wist Sjoerd Rikkers beslag te leggen op een mooie 2e plaats op de 8-kamp met een puntentotaal van 4.726p. Vooral de afsluitende 1.000m in een tijd van 2.52min werd met een overtuigende winst afgesloten.

Sjoerd op het podium

In dezelfde categorie wist Brecht Wijnholds beslag te leggen op een 4e plaats met 4.534p. Brecht wist de 100m sprint winnend af te sluiten met een snelle tijd van 11.93s

Bij de meisjes U16 werd Renske te Paske 16e met 2.553p. Zij behaalde een mooi resultaat op o.a. hoogspringen met 1.42m.

Seniorencompetitie Valkenswaard: GVAC heren naar promotiewedstrijd!

Zondag 3 juli vond in Valkenswaard de 3e voorronde wedstrijd van de competitie 3e klasse plaats. GVAC was zowel bij de heren als dames vertegenwoordigd met een team met tegenstanders uit Brabant en Limburg.

Zowel het heren-als damesteam wist deze poule-wedstrijd winnend af te sluiten. De heren eindigen landelijk op een 5e plaats en dat betekent dat er in september deelgenomen mag worden aan de promotiewedstrijd voor mogelijke promotie naar de 2e klasse. Hier liggen volop kansen gezien de prestaties in de voorronde-wedstrijden.

De dames eindigen landelijk op een verdienstelijke 11e plaats. Een prima prestatie van de beide GVAC-teams.