MIDSUMMER EARLY BIRD CHALLENGE

Het is weer tijd voor een leuke, nieuwe challenge! Over ongeveer 2 weken is het de langste dag van het jaar. Daar kunnen we natuurlijk op sportief gebied wel wat mee. 
Daarom organiseren we op zondag 20 juni; De Midsummer Early Bird Challenge, voor lopers, wandelaars en fietsers.

Voor wie:
Wandelaars, hardlopers, fietsers en iedereen die lekker vroeg een stukje wil bewegen en actief zijn. 

Wat houdt deze challenge in:
Vroeg uit de veren zodat je tijdens jouw sportactiviteit de zon op ziet komen. Zorg daarna dat je om 07:00 uur bij het Dorpsgenot in Zandoerle bent voor het enige echte Early Bird champagne ontbijt. Wat een top begin van (bijna) de langste dag van 2021! De route, de starttijd, de duur, de afstand, met wie je gaat sporten en wat je gaat doen mag je allemaal zelf bedenken. Neem wel een goed zomers item mee waar je wat leuke foto’s (bij zonsopkomst of tijdens het gezamenlijke ontbijt) gaat maken. En de vraag of je deze weer wilt delen in de groeps-app. 
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan. De kosten voor het champagne ontbijt zijn € 7,- pp. En bij minimaal 15 aanmeldingen kan het ontbijt doorgaan. Aanmelden kan tot en met woensdag 16 juni. 
We hopen dat jullie allemaal weer  meedoen, met je sportmaatjes of wellicht met je familie of vrienden. Dus zeg het voort. Aanmelden kan via een berichtje naar Bea Meijer (06-42347471), dan voegen we je toe in de Whatsapp groep, voor alle laatste ontwikkelingen.
Tot zondag 20 juni!

Bea en Anneke
BeaN Productions