Mooie successen voor de jeugd

Het was een druk wedstrijd weekend op 9 en 10 september. Nationale D-Spelen, Brabants kampioenschap voor Pupillen en de Parelloop. Een aantal mooie prestaties kunnen niet onvermeld blijven.

Thijmen Mol wist op de D-spelen, het officieuze NK voor junioren, op de 1000 meter net voor de streep het brons te veroveren. Hij liep deze 1000 meter in 3.03 minuten, bijna 20 kilometer per uur is dat! Op de 1000 meter met steeple balken werd hij zelfs 2e! Tim de Kok liep de 80m horden waar hij 16e werd met 16,19 seconden, zijn 2de beste tijd van het seizoen en ook hij liep de 1000m steeple waar hij 9e werd. Mooi werk mannen!

Bij de Parelrun stond een hele grote groep GVAC-jeugd aan de start. Daar wist Ava van den Reek de winst te pakken bij de U8, terwijl ze de dag daarvoor al tweede was geworden op de Brabantse Kampioenschappen voor Pupillen op de meerkamp. De jeugd nam maar liefst zeven bekers gingen er vanuit Eersel mee naar Veldhoven.

Kijk hier voor de uitslag va de Parelrun.

Verder was het super mooi om heel veel andere jonge atleten aan het werk te zien! We zijn trots op jullie allemaal! Gefeliciteerd allemaal met jullie mooie prestaties. Nu op naar de clubkampioenschappen, de laatste baanwedstrijd van dit seizoen.