Oliebollen Trimloop zondag 5 januari

Een van de sportieve tradities waarmee telkens een nieuw jaar wordt ingezet, is zonder meer onze Oliebollen-trimloop. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 5 januari.

Op zondag 5 januari van het nieuwe jaar (2020) kan iedereen mee doen aan de alom bekende oliebollen-trimloop over afstanden van 3,9 en 6,3 kilometer. Gestart wordt op de atletiekbaan op de Kempen Campus. De genoemde afstanden kunnen meerdere malen en in combinatie worden gelopen. Omkleden en douchen is mogelijk in de kleedruimtes van GVAC.

Inschrijven kunnen de deelnemers op de dag zelf voor 10.30 uur in de kantine. Het startschot wordt om 10.30 uur gegeven en tijdwaarneming is tot 12.15 aanwezig. Een nieuw jaar met de mogelijkheden voor iedereen om de benen te stekken en de goede voornemens voor 2020 waar te maken. Graag nodigt GVAC wij alle lopers en trimmers van Veldhoven en omgeving uit om met ons het nieuwe jaar in te luiden. Bij binnenkomst ontvangen alle lopers een tijdbriefje met de gelopen tijd. Na de trimloop is iedereen vanaf 12.00 uur welkom in de kantine van GVAC, Baan 7 genaamd, voor een toast en hapje op het nieuwe jaar. GVAC is te vinden aan de Knegselseweg 40 te Veldhoven.