Mooie resultaten bij de Brabantse Kampioenschappen cross

Een mooie opkomst van GVAC atleten bij de Brabantse Kampioenschappen Cross, dit jaar georganiseerd door ’t Jaspersport in Asten.

Een prachtig parcours in de bossen van Asten, waar naast de medailles ook heerlijke vlaaien te winnen waren. Juul Knoester won overtuigend op de korte cross. William Webster wist de 2de plaats te veroveren bij de jongens Junioren B. Joan School (M45) kreeg met zijn 2de plaats ook een lekkere vlaai mee naar huis. Jan (M35) en Tim de Kok (JPupB) behaalde allebei de derde plek. Zo vader zo zoon, dat blijkt wel weer. Thijmen Mol werd Brabants Kampioen bij de jongens pupillen B. Een mooi sportief begin van het nieuwe jaar. Op naar de cross in Eersel op 19 januari.