Recreanten GVAC kunnen ook weer starten

Nadat enige tijd geleden de jeugd de trainingen heeft hervat, kunnen we nu ook de recreanten atleten van GVAC weer activiteiten aanbieden. 
Er is bekeken in hoeverre we op een veilige manier kunnen starten. Veilig voor deelnemers, maar zeker ook voor de vrijwilligers die de activiteiten willen begeleiden. De komende tijd gaan we kijken hoe deze herstart zich ontwikkelt.


Voor alle activiteiten geldt:

  • de sportkantine en de kleedkamers blijven gesloten;
  • kom niet naar GVAC zonder dat de begeleiding weet dat je komt;
  • kom alleen naar GVAC om te trainen; 
  • publiek in welke vorm dan ook is niet toegestaan;
  • iedereen volgt de richtlijnen van RIVM mbt hygiëne maatregelen. 

We hebben besloten dat we op dinsdagen de duurlooptrainingen niet hervatten. Het is met de huidige maatregelen eenvoudig weg te ingewikkeld om met voldoende begeleiders de grote groep verantwoord te kunnen laten lopen. 

Voor de donderdag trainingen is wel een oplossing bedacht. Hierover krijgen de deelnemers in de verschillende trainingsgroepen van de betreffende trainer een e-mail. Het verzoek aan een ieder is om snel op deze e-mail te reageren zodat de trainersstaf weet wie er deel gaan nemen.
Heb je nog niet eerder op donderdag meegelopen, neem dan eerst contact op met Lau Liefting (hoofdcoordinator@gvac.nl) om af te stemmen wat er mogelijk is en in welke groep je eventueel kan aansluiten.
Ook de ochtendlopen gaan weer beginnen. Deze  groep lopers start met de hun bekende groep lopers. Mocht je ook een keer willen meelopen met een ochtendloop neem dan contact op met Noud Gepkens.
Uiteraard zullen we blijven nadenken of op termijn nog meer activiteiten gestart kunnen worden.
Neem allemaal je verantwoordelijkheid, niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander. Samen zijn we GVAC !