Thijmen Mol pakt brons op Nationale CD-Indoor 2023

Zaterdag verschenen 3 D-junioren van GVAC aan de start van de Nationale CD Indoor 2023, een uitdagende wedstrijd in Omnisport Apeldoorn.
Tim de Kok begon met de 60m Horden. Hij behaalde een mooie 16e plaats in een kleine 12 seconden. Een mooie prestatie, gezien het feit dat de D-junioren nog niet hebben getraind op dit technische loopnummer. Genoeg mooie vooruitzichten in de loop van het seizoen voor hem! Daarna was het de beurt aan Tess Baselmans met Kogelstoten. Zij wist een mooi nieuw PR van 9.19m te stoten en wist daarmee 13e te worden. Helaas 1 plekje te weinig om de finale te halen. Vervolgens mocht Thijmen Mol beginnen met Hoogspringen,, waarbij hij een mooie 7e plaats behaalde met een hoogte van 1.35m. Een mooie evenaring van zijn PR.

Tim mocht daarna starten op de 600m. Hij snelde daarin naar een tijd van 2.02 min. Een verbetering van ruim 6 seconden ten opzichte van een jaar geleden. Ook trainingslid Jasmijn Castelijns van DES liep een ijzersterke race. Zij startte zowel op de 600m en de 1.000m en wist haar beide series te winnen. Op de 1.000m had ze in een snellere serie wellicht mee kunnen doen om het brons, nu werd ze zeer verdienstelijk 5e in een prachtige tijd van 3.41 min.

Tess mocht ook nog starten op de 60m sprint en wist haar PR flink te verbeteren. Met hoogspringen aan het einde van de dag behaalde ze een mooie 7e plaats, met een evenaring van haar PR met 1.40m.

Als laatste was Thijmen aan de beurt voor zijn 1.000m. En hij wist een geweldige race te lopen en snelde daarin naar het brons. Een fantastische prestatie!

Alle atleten hebben een mooie dag gehad en waren enthousiast over deze mooie wedstrijd. De plannen worden al gemaakt om in september naar de D-Spelen in het Olympisch Stadion te gaan.