Mooie prestaties bij Joe Mann Bosloop van GVAC-atleten

Zondag 29 januari vond alweer de 65e Joe Mann Bosloop plaats, onderdeel van de Kempische Cross Competitie. Onze GVAC-atleten hadden weer in grote getale de weg naar Best gevonden.

Joan School (M45) en Jan de Kok (M35), Johan van Litsenburg (M70) wisten respectievelijk een gouden, bronzen en gouden medaille te winnen bij de Lange Cross. Ariane vanleeuwe (V35) pakte het zilver.

Bij de Junioren D pakte Lynn Schriks het brons na een spannende strijd met Renske Agema van Eindhoven Atletiek. Thijmen Mol en Tim de Kok wonnen een mooie gouden en bronzen medaille bij de Jongens D.

De Pupillen grossierden in ereplaatsen. Sterre Pulles (Pup. A) versloeg in een spannende sprint op de streep haar concurrente en pakte brons. Bij de jongens liep Raffy Derks een geweldige race en won het goud. Daan Waaijer liep ook een goede wedstrijd, maar kwam net tekort voor het podium. Sowieso mooi om te zien hoeveel A-pupillen elke keer bij de cross vertegenwoordigd zijn. De eerste twee plaatsen bij de meisjes pupillen B waren voor GVAC. Liv en Elise wonnen goud en zilver. Thomas won het goud bij de jongens pupillen B en zal met een goed gevoel naar de Brabantse Kampioenschappen gaan volgende week in Dongen.

Als laatste pakte Ava ook nog brons bij de meisjes pupillen Mini.

Naast al deze mooie prijzen wisten alle GVAC atleten een goede wedstrijd neer te zetten. Complimenten!

Peter Kramer heeft foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd. Deze zijn te vinden via: https://photos.app.goo.gl/Dbeq9vcC5GXgp1DA8

De standen van de Kempische Cross Competitie worden bijgewerkt en zijn te vinden via: https://www.atletiekregio14.nl/images/PDF_KCC/Klassement%20KCC%202022%20-%202023.pdf