Verslag Master Competitie 12-05-24 Terneuzen

Zondag 12 mei 2024, vandaag is het een zonnige dag. Een mooie dag voor een wedstrijd.

Met 6 masters vertrokken we voor de eerste masters competitiewedstrijd naar de mooie provincie Zeeland. Jan de kok en Jeroen gingen met eigen vervoer. De roots van Jan liggen in Zeeland , hij was er al op zaterdag. Na een grenscontrole te hebben gehad, kwamen we aan in het zonnige Terneuzen. De eerste actie was de tent en beach vlag opzetten, daarna begonnen we aan de wedstrijd uiteraard met veel ervaring en passie, altijd mooi en zeker met het zonnetje erbij. De werpspikes van Jan hadden te veel ervaring, waardoor bijna hele zool van een schoen losraakte. Na blessureleed had Martin zijn eerste wedstrijd weer pijnvrij , altijd weer fijn. Johan stond de gehele dag in de kogelring als jury , zo hebben we ons steentje ook weer bijgedragen.

Na het afsluiten van de wedstrijd gingen we eten, een traditie die in ere hersteld werd. We hadden gekozen voor de spareribs bij de Tollebol en daar werd van genoten letterlijk om je vingers bij af te likken. Met een vol en tevreden gevoel terug naar huis 5 masters bij Martin in de auto en 2 met eigen vervoer.

De ring was het grootste obstakel op de terugweg.. Nee niet een discus- of kogelring, maar die van Antwerpen. Hoewel later hoorde we van DES uit Eersel, dat ze dezelfde ring 1,5 uur hebben bewonderd.

Zo zie je maar dat goed eten naar gedane arbeid loont!

De uitslagen vind je op de bekende site. En de foto’s vind je HIER

Peter en Edwin