Veldhoven 10 miles 2024

Veldhoven 10 miles 2024

In 2023 is de Veldhoven 10 Miles na enkele jaren weer nieuw leven ingeblazen. Met een groep vrijwilligers is alles aangepast en konden we na afloop concluderen dat we eind augustus weer een fantastisch loopevent hadden gehad. Voor 2024 is de datum gewijzigd, het is nu in het weekend van de GVAC Clubdag. Dat betekent dat u in de agenda kunt noteren:

*Za 21-09-2024 Veldhoven 10 Miles

*Zo 22-09-24 Clubdag GVAC

De commissie van V10M heeft samen met de WOC voor dit weekend gekozen, het zal  voor- en nadelen met zich meebrengen. Maar we willen proberen sommige zaken met elkaar dusdanig te combineren dat er voor elk persoon wat wils is. De V10M  wordt weer een heus loopfestijn voor jong, oud, ervaren, onervaren, snel, minder snel, kortom iedereen! 

September lijkt nog erg ver weg, maar om alles goed te laten verlopen, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Ook dit evenement vraagt de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar 2 belangrijke functies: 

-Vrijwilligerscoördinator 

-sponsoring en marketingactiviteiten. 

Onze Commissie is nog onderbezet voor zo’n groot evenement en dat betekent dat we jullie hulp heel hard nodig hebben! Hoe meer mensen in ons team, hoe eenvoudiger het voor iedereen wordt. 

Heb je interesse om mee te helpen met het mede-organiseren van dit sportieve evenement voor jong en oud, meld je dan even bij Paul Bekers (paul.bekers@gvac.nl) of spreek hem persoonlijk even aan. 

We zoeken hulp voor allerlei zaken, niet alleen op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding naar dit weekend toe. 

We hebben onszelf dit jaar opnieuw het doel gesteld om minimaal 200 deelnemers bij de kidsruns te hebben. Hiervoor gaan we onder leiding van ouders van jeugdleden actief scholen benaderen. Heb je connecties met basisscholen en kun je ons hiermee helpen? Laat het svp even weten.

En natuurlijk willen we het totale evenement laten groeien naar een grotere deelname. 

De komende tijd komt er meer informatie via o.a. de nieuwsbrieven, dus houd deze goed in de gaten! Laten we er met z’n allen weer een mooi loopevenement van maken! 

Voor meer informatie en berichten: www.veldhoven10miles.nl 

info@veldhoven10miles.nl

De organisatiecommissie van de Veldhoven 10 Miles,

Paul Bekers

Thamar Dirkx

Martijn Kolhorn

Linda v. Helvoort

Ivonne Peelen