GVAC succesvol op de DES Dieprijt cross

Onder mooie winterse omstandigheden was GVAC goed vertegenwoordigd bij de Dieprijtcross, op het terrein van Ter Spegelt. Een parcours met veel zand, afgewisseld met een paar heuvels.

Bij de recreanten stonden 10 GVAC atleten aan de start. Joan School won de wedstrijd bij de M35, Carlo Buijs kreeg het zilver omgehangen bij de M55 en Joop Slagboom brons bij de M65. Bij de dames won Karin Verheijden de wedstrijden bij de V55 en lukte het Tamara Renders een derde plaats te halen bij de Senioren. De Korte Cross leverde bij de dames ook een tweede plaats op voor Rian v/d Burgt.

Bij de junioren won William Webster met overmacht de wedstrijd als B junior bij de AB junioren. Lois Stokkingreef haalde een tweede plek bij de meisjes AB junioren. Koen van de Ven pakte een geweldige tweede plaats bij de jongens D junioren.

De pupillen wisten in bijna elke categorie een podiumplek te behalen. Luuk Roubroeks pakte het zilver bij de jongens pupillen A. Bij de pupillen B werden liefst 5 van de 6 medailles meegenomen naar Veldhoven. Jimi Coolen, Martin Maca en Kyan Lasance mochten naar het podium bij de jongens. Bij de meisjes waren het Tess Mutsaers en Tessa van Helvoort die 1 en 2 werden. Thijmen Mol en Tim de Kok werden de eerste 2 bij de jongens pupillen C. Elias Maca won bij de jongens pupillen Mini.

Voor de diverse verenigingsklassementen zijn er weer veel punten in de wacht gesleept. Komende zondag vindt de volgende wedstrijd van de Kempische cross competitie plaats, de 62ste Joe Mann Bosloop in Best.