De Veldhoven 10 Miles 2023: de inschrijving is geopend

Op 26 augustus zal eindelijk het startschot van de Veldhoven 10 Miles weer klinken! Met een enthousiast team vrijwilligers zijn we de afgelopen tijd gestart met de voorbereidingen voor het leukste hardloop- en wandelevenement van Veldhoven. De routes zijn uitgestippeld, het programma staat klaar en de inschrijving is open.

Sinds 2013 is de Veldhoven 10 Miles de gezelligste loop van Veldhoven en omgeving. Hét sportieve evenement in de prachtige, bosrijke omgeving van de Kempen Campus met een uitgebreid programma voor jeugd, beginners en gevorderden. Op het programma staan de Severinus Loop, verschillende Kidsruns, een halve 10 Miles (8,1 km) en uiteraard de Veldhoven 10 Miles (16,2 km). Ook is er de mogelijkheid om met een team van collega’s deel te nemen aan de bedrijvenloop.

Wandelaars hebben de keuze uit drie routes van 3, 5 of 10 miles. Voor elk wat wils, dus! Meld je aan en beleef die bekende Brabantse gezelligheid tijdens de Veldhoven 10 Miles op 26 augustus. Ben jij erbij? Als je voor 1 augustus inschrijft staat je naam op je startnummer. Schrijf je meteen in!

Vrijwilligers

De Veldhoven 10 Miles kan niet van start zonder vrijwilligers en we zoeken nog versterking. Vele handen maken immers licht werk! Hekken plaatsen, het bemannen van een waterpost of medailles uitdelen: er zijn volop mogelijkheden om te helpen met een taak die jij leuk vindt. We nodigen ook jeugdleden van harte uit om (samen met hun ouders) te komen helpen.

Laat ons weten tussen welke tijden je beschikbaar bent, dan zoeken we samen naar een passende taak. Natuurlijk zorgen we goed voor onze vrijwilligers: als dank voor je hulp liggen er consumptiemuntjes voor je klaar.

Help jij ons mee de dag tot een groot succes te maken? Dit kan op 26 augustus, maar ook in de aanloop naar het evenement kunnen we hulp gebruiken. Neem contact op met Hannah op hannah.van.duivenbode@gvac.nl en meld je aan als vrijwilliger!