Europese Kampioenschappen 2016 in Amsterdam

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten zullen in Juli 2016 de Europese Kampioenschappen atletiek in Amsterdam worden gehouden. Omdat dat een eenmalige kans is om de Europese top in Nederland in actie te zien, leek het ons leuk met een grote groep GVAC’ers dit kampioenschap bij te wonen.

Het EK duurt 5 dagen, wij denken dat de zaterdag (9 juli) voor de meesten van ons het beste uitkomt. Hoewel het nog erg lang (meer dan een jaar!) duurt willen we toch in ieder geval zo snel mogelijk kaarten zeker stellen door deze te reserveren. De dagkaarten kosten € 40, indien alleen het avondprogramma wordt bijgewoond zijn de kosten € 30. Het programma voor de zaterdag is terug te vinden op http://www.amsterdam2016.org/nl/programma/

Bij voldoende interesse kunnen we proberen een bus te huren. Graag willen we van iedereen horen die in principe belangstelling heeft om mee te gaan. Geef even naam en email adres door alsmede voor hoeveel personen je plaatsen zou willen reserveren. Dat kan door een mailtje aan info@gvac.nl of door je naam te noteren op de intekenlijst die binnenkort op het publicatiebord komt te hangen. Doe dit vóór 15 juli a.s. , daarna willen wij de plaatsbewijzen gaan reserveren.

EK2016 Amsterdam